W-mediat

W-Mediat Oy on mediatilan tuottamiseen ja myymiseen keskittynyt toimija. Meidän tarkoitus on auttaa yritystäsi erottumaan muista ja kasvattamaan mainontanne näkyvyyttä.

 

Ulkoscreenit keskeisellä paikalla ympäri Seinäjokea!

Seinäjoen keskustassa sijaitsevat LED-screenit tarjoavat mahdollisuuden erottua ulkomainonnasta. Screenimme tavoittavat yli 45 000 kulkuneuvoa ja 60 000 asiakaskontaktia päivittäin Seinäjoen keskustan alueella. Mainoksesi julkaistaan yli 16 800 kertaa viikossa.

 

Screenimme ovat asetettu kaupungin vilkkaimmille ja erottuvimmille paikoille. Perinteisen ulkomainonnan sijasta LED-näyttö erottuu kirkkaudellaan vuorokauden ajasta riippumatta. LED-tekniikka mahdollistaa myös liikkuvan kuvan näyttämisen, jolloin vuorovaikutus lisääntyy.

 

Mobiscreen kasvattaa tapahtumasi näkyvyyttä!

Vuokraa käyttöösi liikuteltava 14 m² kokoinen mobiscreeni. Screeni toimii omana yksikkönään, ilman erillisiä virta- tai verkkoyhteyksiä.

 

Kauppaseinäjoki.fi - Parhaat ostospaikat keskellä kaupunkia -

Kauppaseinäjoki.fi tavoitteena on lisätä eloa ja vetovoimaa kaupungin keskustaan ja rakentaa kauppakeskuksista, sekä kivijalkaliikkeistä yhteistyön tuloksena yhtenäinen kokonaisuus. Kauppaseinäjoen kautta asiakas löytää kätevästi tietoa Seinäjoen keskustan liikkeiden tuotteista ja palveluista, tarjouksista ja erilaisista tapahtumista. Mukaan lukien yritysten tiedot, aukioloajat ja sijainnin.