W-mediat

Olemme solmineet liiketoimintakaupan kaupungin screeninäkyvyydestä ja liikuteltavista mobiscreeneistämme Ilkka-Yhtymään kuuluvan I-Mediat Oy:n kanssa. Liiketoimintakaupan myötä Ilkka-Yhtymä-konsernin kasvattaa yrityksille suunnattujen markkinointipalveluiden tarjoamaa. Liiketoimintakauppa solmittiin 5.11.2018.

 

Lisätietoa:

Liiketoimintakaupasta

Screenmainonnan myynnistä


W-Mediat Oy on mediatilan tuottamiseen ja myymiseen keskittynyt toimija. Meidän tarkoitus on auttaa yritystäsi erottumaan muista ja kasvattamaan mainontanne näkyvyyttä.

 

Ulkoscreenit keskeisellä paikalla ympäri Seinäjokea!

Seinäjoen keskustassa sijaitsevat LED-screenit tarjoavat mahdollisuuden erottua ulkomainonnasta. Screenimme tavoittavat yli 45 000 kulkuneuvoa ja 60 000 asiakaskontaktia päivittäin Seinäjoen keskustan alueella. Mainoksesi julkaistaan yli 16 800 kertaa viikossa.

 

Screenimme ovat asetettu kaupungin vilkkaimmille ja erottuvimmille paikoille. Perinteisen ulkomainonnan sijasta LED-näyttö erottuu kirkkaudellaan vuorokauden ajasta riippumatta. LED-tekniikka mahdollistaa myös liikkuvan kuvan näyttämisen, jolloin vuorovaikutus lisääntyy.

 

Mobiscreen kasvattaa tapahtumasi näkyvyyttä!

Vuokraa käyttöösi liikuteltava 14 m² kokoinen mobiscreeni. Screeni toimii omana yksikkönään, ilman erillisiä virta- tai verkkoyhteyksiä.